Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Gru (Film)

2011.03.05

 

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)
Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.
A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.
 
 


:)

gru.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Order Now Macrobid Bacterial Infections Ellinwalt

(EllUnlalt, 2019.10.02 23:05)

What Body Systems Does Amoxicillin Effect Le Prix Du Kamagra Effets Secondaires Cialis 10 <a href=http://gemeds.com>jelly kamagra</a> Amoxicillin Causes Diarrhea Buy Zyban 150 Without A Script

 

 

Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 30941
Hónap: 298
Nap: 8